Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'mikado_core_ajax_meta' not found or invalid function name in /storage/content/87/206687/nidlesbygg.se/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288 6608
page-template-default,page,page-id-6608,mkd-core-2.0.1,mikado-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,boxed,,onyx-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Vår GDPR Policy

Viktig information om hur vi behandlar dina personuppgifter.

 

“Vad är GDPR?”

Den 25 maj 2018 börjar EU:s Allmänna Dataskyddsförordning, GDPR, gälla i alla EU-länder. GDPR står för General Data Protection Regulation och kommer att ersätta den svenska personuppgiftslagen. GDPR kommer att öka säkerheten för personuppgifter i hela EU, för att skydda medborgarna från dataintrång och bedrägerier. Den kräver att organisationer tillämpar sund säkerhetspraxis kring elektronik- och pappersbaserade data, och i händelse av dataintrång meddelar berörda eller potentiellt berörda personer.

GDPR har en global räckvidd till alla organisationer som kontrollerar eller bearbetar identifierbara personuppgifter om personer inom EU, oberoende av var dessa organisationer finns rent geografiskt. GDPR-kraven gäller både elektronik- och pappersbaserade personuppgifter och betyder att alla organisationer ska tillgodose GDPR-kraven om de hanterar identifierbara personuppgifter med ursprung inom EU. GDPR kommer att öka säkerheten för personuppgifter i hela EU, för att skydda medborgarna från dataintrång och bedrägerier.

Vi på Nidles Bygg AB respekterar er integritet och sparar enbart kontaktuppgifter till er kunder för eget bruk och lämnar aldrig ut dem till någon annan, förutom till Skattemyndigheten för ROT bidrags ansökan.

För mer info kring vår policy eller för att avregistrera dig, maila ditt ärende till tom@nidlesbygg.se